Spannende strijd om de prijs voor de beste reisjournalistiek

De Aad Struijs Persprijs (ASP) is een unieke vakprijs voor de Nederlandstalige reisjournalistiek, die sinds 2008 jaarlijks uitgereikt wordt tijdens de Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht.

Verleden jaar is werd recordaantal reisverhalen, -reportages en -programma’s ingestuurd . Winnaar van de ASP 2014 is Toine Heijmans, voor zijn intrigerende verhaal in de Volkskrant over een zeilreis langs de Schotse Hybriden.

 

Na de grote belangstelling van afgelopen jaar zijn de verwachtingen voor de volgende editie van de prijs, die in januari 2015 wordt uitgereikt, hoog gespannen.  Er is nog tijd tot en met 30 september om eigen werk of dat van anderen in te zenden. Voor deelname komen professioneel gemaakte producties in aanmerking, die gepubliceerd of uitgezonden moeten zijn tussen 1 oktober 2013 en 30 september 2014.

De winnaar van de ASP 2015 ontvangt een originele bronzen sculptuur en een geldprijs van 1500 euro.

Meer informatie en een inschrijfformulier zijn te vinden op de website aadstruijspersprijs.nl

————————————————————————————————-

Informatie voor de pers:

Liduine Hoyinck, voorzitter Stichting Aad Struijs Persprijs, e-mail: [email protected], tel.: 026 4431091, mobiel 06 22653399.

————————————————————————————————

De Aad Struijs Persprijs wordt mede mogelijk door de Vakantiebeurs, Zoover vakantiebeoordelingen en Baltus Communications.