Inschrijving Aad Struijs Persprijs 2014 geopend

Hoofdredacteuren, (foto)journalisten en programmamakers kunnen publicaties of programma’s, van zichzelf of anderen, voordragen voor de Aad Struijs Persprijs 2014, kortweg ASP genoemd, dé vakprijs voor de professionele Nederlandstalige reisjournalistiek.

Komend jaar wordt de prestigieuze prijs voor het zevende achtereenvolgende jaar uitgereikt tijdens de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, op dinsdag 14 januari 2014. Hoofdsponsor VNU Exhibitions Europe/Vakantiebeurs stelt hiervoor het Auditorium van Media Plaza in de Jaarbeurs ter beschikking.

 

Voorwaarde voor deelname is dat de inzending(en) gepubliceerd of uitgezonden zijn tussen 1 oktober 2012 en 1 oktober 2013. De inzendtermijn eindigt op 30 september 2013.

 

Dit jaar werd de ASP toegekend voor een verrassende reportage over hip Londen, uitgezonden door het Belgische televisieprogramma Vlaanderen Vakantieland. De vakjury koos deze uitzending uit zes genomineerde inzendingen. De winnaar van de ASP 2014 krijgt een originele bronzen sculptuur en een geldprijs van 1500 euro.

 

De Aad Struijs Persprijs wordt mede mogelijk gemaakt door: VNU Exhibitions Europe/Vakantiebeurs, Baltus Communications, Zoover Vakantiebeoordelingen, Pleisureworld en Facile Media.