Organisatie

De organisatie van de persprijs wordt uitgevoerd door de bestuursleden van de Stichting ASP:   

Ed Lodewijks, voorzitter bestuur ASP

Ed Lodewijks is freelance journalist en al vele jaren actief in de reiswereld. Hij was onder andere hoofdredacteur van de ANWB-titels Kampioen, Kampeer en Caravankampioen en Op Pad. Nu publiceert hij reisartikelen voor diverse media en is actief als interim-hoofdredacteur en eindredacteur. Hij is nu voor het vierde jaar actief betrokken bij de Aad Struijs Persprijs, om zo het mooie ambacht van reispublicist een podium te geven.   


 Dennis van der Avoort

Dennis van der Avoort is al jaren actief als freelance consultant in het toerisme en houdt zich vooral bezig met PR, marketing, productontwikkeling en inbreng van expertise. De focus van zijn werkzaamheden ligt vooral op landen in de Balkan. Dennis is sinds 3 jaar actief als bestuurslid voor de Aad Struijs Persprijs en heeft in het verleden ook deel uitgemaakt van de jury.

 

Madeleine van de Wouw 

De techniek, de journalistiek, informatie overdragen en mijn passie voor reizen, het komt allemaal samen op Puur op reis; Puur Naturisme, Reisprofs en deCruisegids. Daarnaast ben ik actief als (web)tekstschrijver voor o.a. medische tijdschriften en schrijf ik (reis)artikelen in opdracht. Sinds drie jaar ben ik als bestuurslid actief betrokken bij de Aad Struijs Persprijs. Leuk en leerzaam om te doen!