Ook in 2021 uitreiking van de Aad Struijs Persprijs!

De inzendtermijn is gesloten!

Ondanks alle reisbeperkingen vanwege corona wordt de Aad Struijs Persprijs ook in 2021 uitgereikt. Dit gebeurt in april op de verplaatste Vakantiebeurs in Utrecht. Het ASP-bestuur vindt het juist in deze tijd belangrijk om het vak van reispublicist in de schijnwerpers te zetten. Voor deze editie is, vanwege de beperkte publicatiemogelijkheden wereldwijd, gekozen voor Nederland als exclusief thema.

Langere publicatietermijn

Winnaars Aad Struijs Persprijs 2020 zijn bekend

De vier winnaars van de Aad Struijs Persprijs zijn bekend gemaakt op de Vakdag van de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Auke Hulst  won de prijs in de categorie Tekst; Aniek Rooderkerken in de categorie Digitaal, Malou van Breevoort maakte de mooiste reportage in categorie Foto en in de categorie Video/Vlog zijn de winnaars Marco Barneveld & Alessio Cuomo. Hun video wint ook de nieuwe Vakantiebeurs/ASP Publieksprijs.

Lees meer...

Weer record voor Aad Struijs Persprijs

De jury van de Aad Struijs Persprijs (ASP) heeft zich beraden over de liefst 146 inzendingen die zij heeft ontvangen in de categorieën print, digitaal, foto en video/vlog. Vijftien inzendingen zijn gepromoveerd tot nominatie. Tijdens Vakantiebeurs Vakdag op 15 januari wordt om 14.30 uur in het Experience Theater bekend gemaakt welke Nederlandstalige reispublicisten in de prijzen vallen en een award en een geldbedrag ontvangen. 

Lees meer...

Inschrijving voor de ASP 2020 vanaf 7 oktober 2019


De succesvolle editie van de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2019 heeft ertoe geleid dat we de categorieën weer hebben vernieuwd en aangepast. Vanaf 7 oktober 2019 kun je weer inzenden voor de categorie tekst print; tekst online; fotografie of film. Dus: ben je schrijver, fotograaf, vlogger, filmer en heb je het afgelopen jaar een mooie reportage gemaakt? Kijk hier hoe je je werk kunt insturen. En ook dit jaar kunnen de bezoekers van de Vakantiebeurs weer hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs. 

Lees meer...

Subcategorieën