Vakantiebeurs 2018

Van 10 tot en met 14 januari 2018 barst het grootste vakantie-evenement van Europa weer los, waar voor velen de vakantievoorpret al begint. Bezoekers kunnen zich weer (grensverleggend) laten inspireren door een van de honderden reisaanbieders.

Zij kunnen daarnaast workshops volgen, al hun vragen stellen aan locals en bovendien de beste aanbiedingen en vakantiedeals boeken. Op de Vakantiebeurs vindt men het breedste aanbod van alle vakantiespecialismen en -typen.

Experience hal

Nieuw dit jaar is de Experience hal; een inspirerende zone met een multimediatheater, virtual reality-straat, beach café, duiktank, foodtrucks, Ibiza hippiemarkt, live entertainment, workshops en nog veel meer. In de verschillende theaters worden presentaties en workshops van onder andere verkeersbureaus en reisorganisaties gegeven.

Night at the Vakantiebeurs

Ook nieuw is dat de Vakantiebeurs dit jaar op zaterdag langer open is voor een heel nieuw concept “Night at the Vakantiebeurs”. De stands zullen open zijn tot 20:00 uur maar de Experience hal (hal 9) blijft geopend tot 22:00 uur. Hier geniet de bezoeker van een aantrekkelijk programma van activiteiten, eten, drinken en multicultureel entertainment; een avond uit om alvast in de vakantiestemming te komen.
Het Urban terras is een nieuwe zone voor citytrips. In een urban vibe vindt men de aanbieders van stedenreizen en de city consults van Time to Momo met de lokale experts en schrijvers van de reisgidsen.

Actief, Fiets en Wandel Zone

In de Actief, Fiets en Wandel Zone staan organisaties en bestemmingen voor actieve vakanties te midden van een uitgebreid fietsparcours om e-bikes te testen, een actief-plein met reisspecialisten op actieve vakanties en een groene picknick-zone met horeca en activiteiten.

Uitreiking ASP

Op de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs wordt ook de Aad Struijs Persprijs weer uitgereikt.  Je kunt tot en met 31 oktober 2017 je mooiste reisartikel insturen voor de categorie printmedia of de categorie online.

Voor meer informatie zie www.vakantiebeurs.nl/. Volg Jaarbeurs @DeVakantiebeurs en Facebook