Geld, een beeldje en eeuwige roem: zend snel in voor de Aad Struijs Persprijs 2018

Update 1 november: de inzendtermijn is gesloten! Reisjournalisten en bloggers opgelet. Je hebt nog tot en met 31 oktober tijd om je in te schrijven voor de Aad Struijs Persprijs 2018 (ASP). Maak kans op een geldprijs, de ASP-sculptuur en eeuwige roem. Er zijn inmiddels al vele mooie printreportages en digitale producties binnen, maar daartussen mag die van jou niet ontbreken.

 

Doe dus mee, of je nu een doorgewinterde reisjournalist bent of een talentvolle blogger. Want de ASP mag dan in 2007 zijn opgericht in het papieren tijdperk, de prijs is helemaal met zijn tijd meegegaan en kent sinds vorig jaar twee categorieën: voor printartikelen en digitale producties. Schrijf je voor beide categorieën? Dat komt dan mooi uit, want je kunt per categorie één artikel inzenden!

Kwaliteit wint

Nog steeds geldt: de inzendingen met de hoogste kwaliteit winnen. Daarvoor staan twee aparte, deskundige jury’s garant. Zij kiezen de genomineerden en daaruit de winnaars. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van 1 oktober 2016 tot 1 oktober 2017. De uitreiking is op  dinsdag 9 januari 2018, de eerste Vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht en wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs.

De prestigieuze vakprijs is vernoemd naar de veelgeprezen reisjournalist en –auteur Aad Struijs. De winnaars in 2017 waren: In de categorie print Jurriaan Teulings met zijn artikel "Niks mogen, toch doen in Iran", gepubliceerd in Winq en in de categorie digitaal Stéphanie Versteeg met het artikel "Magisch Varanasi, reizen door het ultieme India", gepubliceerd op www.expeditieaardbol.nl.

Kijk voor de voorwaarden voor deelname en hoe je je artikel(en) kunt insturen.

Volg de ASP nu ook op Facebook en Twitter