Zend snel in voor de Aad Struijs Persprijs 2019

INZENDTERMIJN GESLOTEN 

Schrijvers, fotografen, bloggers, vloggers en filmers uit de reiswereld opgelet. Je hebt nog tot en met 16 november om je in te schrijven voor de Aad Struijs Persprijs 2019 (ASP). Maak kans op een geldprijs, de ASP-sculptuur en eeuwige roem. Er zijn inmiddels al veel mooie inzendingen binnen, maar daartussen mag die van jou niet  ontbreken. Dus doe mee!

De ASP 2019 is geheel vernieuwd en uitgebreid. Je kunt nu meedingen naar drie vakprijzen: een vernieuwde categorie ‘tekst’, waarin zowel printartikelen als digitale producties ondergebracht zijn, en daarnaast twee nieuwe categorieën ‘fotografie’ en ‘video & vlogs’.

Twee deskundige jury’s beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de drie winnaars. Ook de bezoekers van de Vakantiebeurs kunnen straks hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs.

Met de nieuwe opzet willen het ASP-bestuur en de jury’s zoveel mogelijk soorten publicisten een kans geven om zich te onderscheiden. Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal kan meedingen. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2017 tot en met oktober 2018.

De prijs bestaat uit een bronzen sculptuur en een geldbedrag. De uitreiking van de vakprijzen is op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, woensdag 9 januari 2019. De ASP wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdsponsor Jaarbeurs Utrecht en subsponsoren USP Marketing PR en Baltus Communications

Meer informatie en voorwaarden 

Volg de ASP ook op Facebook: https://www.facebook.com/Aadstruijspersprijs en Twitter @ASPersprijs.