Inschrijving voor de ASP 2020 vanaf 7 oktober 2019


De succesvolle editie van de Aad Struijs Persprijs (ASP) 2019 heeft ertoe geleid dat we de categorieën weer hebben vernieuwd en aangepast. Vanaf 7 oktober 2019 kun je weer inzenden voor de categorie tekst print; tekst online; fotografie of film. Dus: ben je schrijver, fotograaf, vlogger, filmer en heb je het afgelopen jaar een mooie reportage gemaakt? Kijk hier hoe je je werk kunt insturen. En ook dit jaar kunnen de bezoekers van de Vakantiebeurs weer hun stem uitbrengen voor de Vakantiebeurs ASP Publieksprijs. 

De inzendingen worden beoordeeld door drie deskundige jury's: een voor print, een voor online en een gecombineerde jury voor foto's en film. Zij beoordelen alle inzendingen en kiezen daaruit de genomineerden en de drie winnaars.
Iedere publicatie met een informatief of persoonlijk verhaal kan mee dingen. Het werk moet zijn gepubliceerd in de periode van oktober 2018 tot en met 7 oktober 2019.

De prijs bestaat uit een trofee en een geldbedrag. De uitreiking van de vakprijzen is op de vakdag van de Vakantiebeurs in Utrecht, woensdag 15 januari 2020 en wordt georganiseerd met medewerking van hoofdsponsor Vakantiebeurs. De publieksprijs wordt aan het einde van de Vakantiebeurs bekend gemaakt.  

Lees hier de voorwaarden voor inzending.

Volg de ASP ook op Facebook: https://www.facebook.com/Aadstruijspersprijs en Twitter @ASPersprijs.